Cheerkväll

Snart blir det cheer kväll med massa underbara tjejer från laget! Vi ska åka från träningen tillsamma hem till min tränare! Vi ska äta mat och kika cheerfilmer! Ska bli jätte mysigt.


Godmorgon.

Mår inte riktigt helt bra idag, då menar jag inte på utsedan då mena jag är det är på insidan. Att någon jävla ord kan skrämma en så mycket. Det är hemskt. Men idag så ska jag till ******* så då behöver jag inte vara lika orolig sen.. Skoldagen är väll rätt normal idag inget annorlunda händer. Men nu ska jag sminka klart mig så jag inte missar bussen kram linn

Dagens outfit:


Vilka idioter det finns..

Tänker inte nämna något med det finns idioter ute i världen så akta er säger jag bara.. Jag orkar inte blogga mer idag, är så förbannad.. Så säger godnatt och hoppas att alla min blogg läsare mår toppen! Kram linn

Med linda

Nu har jag slutat skolan och kommit hem till Linda. I skolan hände inte så mycket förutom att vi spela soft ball på gympan. Kände mig lite taskig efter det för att jag sköt bollen rätt hår i Olivias huvude minst tre gånger.. (Onskefullt skratt MOAHAHA!!) Men nu sitter jag hos Linda och vi har fikat och linda berättar om Selma Lagerlöf som inte är intressant någon stans :) Men nu ska jag träna min mage så att jag vinne tävlingen mot Elin och Amanda.
Kram!

Godmorgon!

Hej, hoppas alla bloggläsare mår bra! Det är Onsdag och mitt schema är så dåligt idag. Brukar inte klara av att sitta helt tyst på sju lektioner i rad men men. Vi börjar 8:00 och slutar 15:45 idag, och jag är super trött.. Tror vi har origentering idag. (Som jag älskar!) Men det är sista gången nu för i år, så det är ju bra! Men nu ska jag göra iordning mig kram!

Den som skrattar först, skrattar sist

Skoldagen är slut och jag är hemma. Det brukar inte hända så mycket  på Engelbrektskolan men idag var det bråk. Han tuvär inte se hela bråket bara lite sparkar och slag och att en blödde. Sen hörde jag med min lärare skrika haha, han blev skit arg. Men men det löste sig "tror" jag. Nu är jag iallafall hemma och käkar glass på väntan att Victor ska komma hem. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag i skolan!


     Ojoj va gott :O


Tisdag

Hej, nu är det Tisdag och det var trögt att gå upp ur sängen.. Men nu är jag på fötter och har precis ätit frukost. Skolan börjar kl 8:00 idag och slutar 13:50 så himla gött. Efter skolan ska jag träffa Victor och mysa.

Förlåt för igår för att jag inte bloggade.. Jag är taksam för att jag hade några läsare iallafall men men. Igår han jag verkligen inte blogg, för min träning slutade halv 8 sen så skulle vi åka till min mamma och hämta kläder m.m. Så när jag var hemma var kl mycket och då skulle jag duscha, äta, packa upp min väska och vara social mot min familj.. Så nu vet ni varför det var så.

Dagens outfit:




Svar på tal

1: Hur länge har du varit tsm med Victor?
Svar: Ca 2 månader tror jag.

2:`Vilken är din favorit affär?
Svar: Har kanske ingen direkt favorit affär men där jag handlar mest blir nog på Gina.

3: Första förälskelsen?
Svar: 2008 den sommaren.

3: Hur många killar har du haft?
Svar: 2st men Victor, som har varit seriöst.

4: Om du vill gifta dig med en kändis vem hade du valt då?
Svar: Inte en enda arning faktiskt.

5:Hur fixar du ditt hår?
Svar: Det beror på vilken frisyr jag har, men jag brukar bara platta det och spreja på det efter.

6: Vad gillar du för musik?
Svar: Jag lyssnar på lite allt möjligt faktiskt, men inte Rock musik..

7: Hur lång är du, och hur mkt väger du?
Svar: 1,65 och väger 47,2

8:Hur ser din drömkille ut? Sportkille? Brat? Smart? Rik? Osv.. (Kom ihåg att en drömkille existerar bara i en dröm.)
Svar: Min dröm kille har nog bruna ögon med blont hår. Sen är han smal behöver inte va vältränad bryr mig inte om det. Sen ska han vara snäll, söt, omtänksam, rolig.


Ny vecka

Hej! Nu är det ny vecka igen. Min helg gick hur fort som helst verkligen. Men den har varit rolig! Med massa härliga personer. Idag börjar jag kl 10:30 och slutar 14:50  det blir riktigt nice. Måndagar brukar gå jätte fort. Efter skolan ska jag till träningen och träna, ska bli jätte roligt!


                  En bild från uppvisningen i stadsparken

Frågestund?


Igårkväll

Igårkväll var en riktigt bra kväll. Jag åkte ut till bollebygd med madde efter kalaset. Sen kom massa goa mäninskor så satt vi och snacka och hade kul! Vi satt ute i ett uterum med go musik och härligt stämmning. Det blev kanske lite sent men det var det värt det. Men nu ska jag in till borås igen och sälja lotter med laget för att vi ska åka till Tyskland.

Kalas

Nu är hela min släckt här, vi ska fira mig och André. Vi ska snart äta god mat och äta tårta. Jätte kul att träffa min kusiner igen. Det var ju ett tag sen jag träffade dom. Jag fick ett pressentkort på Milla´s Skor. Tack så mycket. Nu ska jag äta puss hej!


Min o DJ-12's låt!


Låten

Jag kan tuvär inte lägga upp låten på min blogg.. Jag har försökt men det gick inte, den måste upp på Youtube först. Men ni som vill höra låten kan kolla min fb, har lagt upp den i min logg. Det är många som tror att Alex har ändrat min röst. Men så är det inte, han har bara lagt till eftekter. Och sen mådde inte min hals bäst igår heller så kan låte lite skrovlig i rösten.

Godmorgon

Godmorgon! Nu är det lördag och jag vaknar med ett leende på läpparna. Igår var det skit kul, jag och victor var hos Alex och spelade in en låt. Det var skit kul. Det konstiga var att det tog längre tid för mig att lära mig prata i låten än att sjunga. Men men det blev klar och den blev bra med. Blev faktiskt nöjd med den. Så det var en lyckad kväll igår. Nu ska jag ner och äta frukost för är skit hungrig.
Idag kommer min släkt hit för att fira mig och min bror/André. Har redan fått nästan alla mina presenter. Men man kan ju hoppas på en till.

ICA MAXI

Hej mina söta blogg läsare! Hoppas alla mår super bra för det gör jag! Jag har precis varait på Ica Maxi och det var kaos där inne.. Man fick typ panik där inne. Det var så sjukt myckt folk där inne. Men men vi kom både ut och in så det är positivt! Nu är jag med Vicktor och har inte en aning om vad som händer ikväll.


Outfit

vo
En mockajacka och en volangkläning och ett par blå jeans.

Fredag!

Godmorgon! Jag är rätt trött kan man säga, efter går dagen! Har tränings värk i stackars bena, så dom ska vila idag! Men går dagen gjorde nog nytta, hoppas jag. Men nu är det äntligen fredag och en vecka har nästan gått! Det går ju super fort verkligen. Idag har vi både hemkunskap och idrott. Det ska faktiskt bli rätt kul. Tror vi ska baka paj idag på hemkunskapen, det är ju inte så fel.


Helt slut!

Nu är jag helt slut, har sprungit en mil idag på monsterjoggen. Det känns rätt bra endå! Så nu har jag motionerat kan man säga, efter monsterjoggen åkte jag hem en sväng och träffa Victor. Sen blev det att ta bussen till träningen och bara att ge gärnet i två och en halv timma! Så nu är jag helt slut och sitter och kollar Idol!


Monsterjoggen

Godmorgon! Nu har jag vaknat. Och önska att jag aldrig gjort det för idag är det Monstejoggen.. Har alldrig sprungit det innan men det är la bara att springa. Vi frågade våran gympa lärare hur långt som var bra att springa. Då sa hon "en mil!" Trodde jag skulle dö när jag hörde det. Jag är inte van att springa långt. Kommer börja gnälla efter första varvet, som vanligt när jag springer. Hatar verkligen att springa långa sträckor. Men jag springer runt sjön. Inga uppförsbackar eller något liknande.. Jag springer många varv där istället för att springa dom långa sträckorna. Men ska endå ge gärnet.. Sen blir det att träna i två och en halv timma.. Ska bli skit kul!

Dagens outfit


En stickad koft med lite kortare armar. En ljus rosa blus. Nertil är det
ett par leggins med lite lack på. (Från Nelly)
 

Fika!

Efter skolan idag så var jag fika med en kompis (Linda Hansson.) Vi fikade på Espressohouse. Jag drack en varm chocklad med grädde och mashmallows. Linda drack en varm chocklad och en cheesecake. Det var väldigt gott faktiskt. Efter det gick vi i lite affärer och kikade. Riktigt mysig dag med Linda!
 
Bilder



http://hanssonliinda.blogg.se/



Godmorgon

Sitter helt ny vaken framför min dator och är hur trött som helst. Vill igentligen bara krypa ner under täcket igen! Men det kan jag inte för då kommer jag somna om och försova mig. Idag är det den jobbigaste skoldagen på hela veckan! Sju lektioner på rad. Börjar 8:00 och slutar 14:45. Men får la göra dagen lite roligare än vad den är. När jag kommer till skolan väntar jag på ett Sv prov som jag ska göra. Sen ska jag få  mitt So prov med som jag inte har en enda arning om vad jag kommer få för betyg på det..

Dagens outfit


Idag blev det enkelt. En jeans skjorta, vitt linne och ett par blå jeans.

Fråga

Frågan: Vart har du köpt dem skorna och den jackan du har på din header?
Svar: Jackan vet jag inte vart den är köpt. Fick den i födelsedagspresent. Det jag vet om den är att det är en Odd Molly jacka. Skorna är köpta på scorett 400 kr. Enkla sköna boots med två spännen och en dragkedja.





Kul

Slutade skolan 10 i två idag så himla skönt! Efter skolan så åkte jag hem till mamma och lämna läxor och lite andra saker. Sen blev det att dra till stan och träffa Emil. Var väldigt länge sedan, men det var kul att träffas igen. Vi gick i lite affärer och kikade lite efter en halsduk. Vi hittade dock ingen. Men blev så att vi gick in och hälsade på Elin en sväng. (Kul att träffa sin syrra ibland.) Vi tog bussen till Brämhult/City och köpte lite mumsiga saker. Vi gick sedan från city hela vägen hem till Emil... "Långt" Så nu sitter vi och pratar och han spelar gitar. Skit duktig är han!

Ont

Det blev en kort skoldag.. Jag stod ut tills efter lunch med min mage som värker hur mycket som helst! Men som tur missa jag bara två lektioner. Riktigt jobbig dag. Men nu är jag hemma och det är lungt och skönt och slipper allt ljud.  Man fick ju ont i huvudet på köpet av skolan. Och det var inte det man ville ha direkt. Jag gick till Iris (Skolsköterskan) för att fråga om man kunde få något för att må bättre, förutom Alvedon eller något liknande. Då sa hon salva haha! Alltid lika kul att komma dit. För man får nästan alltid svaret "salva." Men nu ger jag upp och tar en Alvedon även fast jag inte vill. Är inte den personen som tar det i onördan..




Måndag

Nu är det måndag igen och jag är ny vaken. Inga problem att gå upp ur sängen idag. Börjar halv 10 idag men jag tog mig firheten att gå upp kl 6:00. Som vanligt klagar alla på mig varför jag går upp så tidigt men det är mitt problem. Så nu har jag packat en stor väska med kläder till mamma i veckan.
Tror inte det händer något roligt i skolan idag faktiskt. Bara tråkiga lektioner. Som tur är har vi inte gympa för då hade vi haft origentering. Och är inte så sugen på det sen jag hoppa över/i bäcken.. Men nu ska jag pilla i mig lite mat så jag orkar med skoldagen.. Och så att man inte somnar te.x på NO....

Dagens outfit


En ljus rosa tunika från gina. Marinblå silvia jeans från gina och ett halsband med ett kors på.

 





Igår kväll/ idag

Igår var en riktigt bra kväll! Åkte hem till mina kompisar på kvällen. Fick pressenter av dom, jätte fina. Ett halsband med ett kors på och BH och trosor. Tack så jätte mycket! Det var en riktigt bra present. Vi kollade film, myste och käka godis.

Idag så gick jag upp ganska tidigt. Jag har tagit det lungt hela dagen och varit med min mamma. Ikväll blir det att träffa en kompis och hitta på något kul!





Halsbandet med korset.

Min födelsedag

Vaknade i morse av att mamma och Fredrik kom in och sjöng för mig. Alltid lika kul. Fick lite av varje. Orkar inte säga upp allt för jag har gjort det 100 gånger redan. Min födelsedag har varit bra och många har grattat mig! Tack så mycket! Efter skolan så åkte jag ner till stan och träffa en kompis. Vi åt Spice N rice och pratade. "Jätte mysigt var det!" Sen åkte vi till träningen och så var det att träna tills halv åtta, så kom mamma och hämta mig. Åkte hem och hemma på bordet stod det en tårta och väntade på mig. Det blev en lyckad födelsedag.



Shopping

Idag har det varit en riktigt lång dag i skolan. Varit massa lektioner och nästan inga raster. Efter skolan åkte jag  till Brämhult för att bli firad i förskott. Det var med min kusin och farmor och farfar. Vi fikade och så fick jag pengar till en kamera. Var där någon timma sen körde dom mig till mamma. Fick dock vänta utanför, innan mamma kom hem för jag hade ingen nyckel. Mamma kom hem med ett paket och i det var det ett par skor (boots). Svarta med två spännen på, från scorett. Jätte snygga nu till hösten/vintern. Sen åkte vi till Netonnet och köpte kameran. En Nikon COOLPIX S3000 silver. Hoppas att det var ett bra val. Har hört att den ska vara bra. Nu blir det till att plugga lite Engelska glosor tills imorgon.


Mina efterlängtade skor





Kamran (Nikon COOLPIX S3000)


RSS 2.0